Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Igrica izmakla kontroli

Djevojka se ugušila tijekom sado-mazo seksa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sado-mazo igre mogu završiti kobno. Tome svjedoči priča iz Rima gdje je jedna djevojka preminula, a druga je teško ozlijeđena.

Sotor Mule tijekom seksa vezao je svoju djevojku Paolu za njezinu prijateljicu. Kada se prijateljica onesvijestila, Paola se ugušila, piše AFP. Druga djevojka teško je ozlijeđena, no nije životno ugrožena.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Cenzura Odlučeno je što je 'lijep seks', a što nije! Slika nije dostupna Stravične ozljede VIDEO Kakve posljedice može imati vožnja bez pojasa...

42-godišnji Soter Mule iz Rima optužen je da je ubio 24-godišnji Paolu i teško ozlijedio njezinu prijateljicu dok su u krevetu isprobavali japansku tehniku poznatu kao shibari. Prije nego što su se upustili u sado-mazo seks, trojac se opuštao uz veće količine alkohola i droge u obližnjem klubu.

Soter je navodno pokušao spasiti Paolu s kojom je bio u dugogodišjnjoj vezi te je pozvao Hitnu pomoć. Izjavio je kako nitko nikoga nije silio na vezivanje. 42-godišnjak odavno prakticira vezivanje u seksu i član je udruge BDSM što je kartica za' vezivanje, disciplina, sadizam i mazohizam'.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene