Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragična nesreća

Djevojčicu ubio poklopac sanduka za igračke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poklopac sanduka za igračke, u tragičnoj nesreći, usmrtio je trogodišnju djevojčicu iz SAD-a.

Malena djevojčica igrala se u kući, tijekom jučerašnjeg dana te posegnula u sanduk za igračkom, no u tom trenutku, na nju je pao poklopac i 'udario ju na krivo mjesto', stoji u službenom izvješću, koje prenosi ABC.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

>> Djevojčica se zapalila tijekom igre kuhanja

'Djevojčicu je poklopac udario u glavu i to na krivom mjestu te joj prouzročio zastoj srca', rekao je Paul Lies, šef vatrogasne postrojbe grada Chandlera, u američkoj saveznoj državi Arizoni. Iako su je tehničari hitne pomoći pokušali oživjeti na mjestu događaja, njihov trud bio je uzaludan.

'Ovim se poslom bavim već gotovo 30 godina, a na ovakav slučaj dosad sam naišao samo triput. Djeca se se znaju penjati po pokućstvu i tada se događaju nesreće. Sve je to bila zapravo jedna vrlo tragična nesreća', istaknuo je Lies, a možda najgore od svega jest da je umrla djevojčica bila jedno od troje blizanaca u obitelji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene