Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog dječaka?

Djevojčice se potukle pred školom, jedna umrla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon tučnjave koja je izbila ispred osnovne škole, navodno zbog jednog dječaka, umrla je 11-godišnja djevojčica koja je u toj tučnjavi sudjelovala.

Incident se dogodio prošlog petka ispred osnovne škole Willard Elementary u Long Beachu, u Kaliforniji. Joanna Ramos i još jedna 11-godišnja djevojčica potukle su se ispred škole, a Ramos je nekoliko sati nakon toga preminula u bolnici, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život

>> Za tučnjavu s tinejdžerom muškarac bi mogao dobiti i 57 godina zatvora

Prema izvještaju lokalne policije, sukob dviju djevojčica nije bio pretjerano ozbiljan ili nasilan. Djevojčice nisu koristile nikakve predmete u tučnjavi, niti je bilo koja od njih srušena na tlo. Policija je izvijestila kako ne planiraju nikakva uhićenja oko tog slučaja.

Tučnnjavu su djevojčice navodno dogovorile ranije, a trajala je manje od minute, a vidjelo ih je sedmero drugih učenika, istaknuo je Robert Lun, zamjenik šefa policije Long Beacha. No, nakon što je sve završilo, 11-godišnja Ramos se žalila u školi na jaku glavobolju.

Oko 18 sati popodne po lokalnom vremenu roditelji su je odveli u bolnicu. Tad već nije bila pri svijesti, a po dolasku u bolnicu prestala je i disati. Sveukupno, šest sati nakon incidenta, djevojčica je umrla.

Njezina prijateljica i vršnjakinja je za ABC rekla kako je tučnjava izbila zbog dječaka. Mrtvozornik utvrđuje uzrok smrti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene