Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Američko pravosuđe

Za tučnjavu s tinejdžerom muškarac bi mogao dobiti i 57 godina zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Očekuje se da će deset godina zatvora dobiti muškarac koji je istukao 16-godišnjeg tinejdžera. Tučnjava je snimljena i stavljena na YouTube.

Otac koji je istukao 16-godišnjeg dečka udarajući ga po licu i izbivši mu pri tom zub, može dobiti i deset godina zatvorske kazne, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život

Gary Johnson iz Palm Baya na Floridi, onesvijestio se nekoliko trenutaka nakon što mu je pročitana presuda. Sud ga je proglasio krivim za napad, zlostavljanje djeteta te pridonošenju delikvenciji.

>> Nevjerojatna tučnjava sportskih legendi

35-godišnji Johnson, može dobiti i do 57 godina zatvora, a obrana i tužiteljstvo predviđaju da će dobiti deset godina. Johnsonov je tinejdžera napao nakon što je njegov sin izgubio u tučnjavi s 16-godišnjakom.

>> Opaka tučnjava djevojaka u tangama

Video snimka objavljena na YouTubeu prošlog kolovoza pokazuje kako Johnson, osjetno veći i teži od 16-godišnjaka kojeg je napao udara tinejdžera.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene