Obavijesti Video Pretražite Navigacija
12-godišnja djevojčica

Nakon 19 uboda nožem ispuzala iz šume - 'Željela sam živjeti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojčica (12) iz Wisconsina koju su školske kolegice nožem izbole 19 puta, puštena je iz bolnice. Kaže da je smogla snage izaći iz šume jer je 'željela živjeti'.

Obitelj djevojčice izbodene u šumi u SAD-u, priopćila je kako je puštena iz bolnice na kućnu njegu, piše People.

Pročitajte i ovo Oliver Vlainić i Domagoj Mikić Poziv Domagoja Mikića Netko je posjekao nekoliko tisuća kvadrata državne šume i zatrpao to s nekoliko tisuća kubika smeća: "Zatekli smo bager..." Požar u Čileu Vjetar pogoršava situaciju VIDEO Golemi šumski požari u Čileu gutaju sve pred sobom: Najmanje 19 poginulih, više od 200 nestalih

'Uzbuđena je što je izašla z bolnice, što vidi svoje kućne ljubimce i što nastavlja svoj oporavak. Naša je obitelj veoma zahvalna za podršku i ljubav koje smo dobili, ne samo od lokalne zajednice, već i cijele nacije i svijeta', stoji u izjavi.

'Iako smo veoma kratko razgovarali s njom o događajima od 31. svibnja, pitali smo je kako je dobila snage da ispuže iz šume. Njezin je odgovor bio: Željela sam živjeti', stoji u izjavi koju je obitelj poslala medijima.

Podsjetimo, Morgan Geyser i Anissa Weier, obje 12 godišnje djevojčice, optužene su za pokušaj ubojstva prvog stupnja izbadanjem.

15-godišnji učenik napao nastavnicu - Izbodena do smrti, preminula u bolnici!

Policija kaže da su djevojčice rekle detektivima da su željele ubiti svoju kolegicu u nadi da će na taj način zadovoljiti Slender Mana, zastrašujućeg lika o kojem su čitale na horor web stranicama.

Policija kaže da nakon što su izbole žrtvu, napadačice su je stavile u šumi. Ona je dopuzala do ceste gdje ju je pronašao biciklist.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene