Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravičan pismeni rad

Dječak (9) šokirao regiju: 'Bebu sam ubio, pa nastavio šetati... Sve sam bebe poubijao'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pismeni rad devetogodišnjaka, učenika trećeg razreda prestravio je nastavnike, pedagoge, njegove roditelje i vjerojatno sve koji su ga pročitali.

Učenici jednog trećeg razreda u Sarajevu dobili su zadatak da na nastavi napišu sastavak na temu `Ja u mašti...', piše Ekskluziva.ba.

Pročitajte i ovo Mjesto napada terorizam u Australiji Tinejdžer izbo muškarca kuhinjskim nožem, ustrijelila ga policija Učenici se oprostili od ubijenog Farisa Pendeka Tragedija u Sarajevu Učenici se oprostili od ubijenog prijatelja Farisa, objavili njegove posljednje riječi koje slamaju srce

Rad jednog učenika ubrzo je plijenio pažnju šire zajednice. 'Jednog dana sam izašao iz kuće prošetati. Sreo sam jednu ženu kako u kolicima vozi svoju bebu. Bebu sam ubio i nastavio se šetati dalje. Zatim sam se vratio pa ubio i majku djeteta, da ne ostaju svjedoci. Nastavio sam mirno šetati, pa sam sreo još jednu bebu. I nju sam ubio. Pa još jednu. Sve sam bebe poubijao. Onda sam došao kući i ugledao svoju baku. Pošao sam i nju ubiti, ali su naišli moji roditelji...', napisao je dječak.

U tom trenutku, oglasilo se zvono za kraj sata. Učenik je napisao da nije stigao dovršiti sastavak, te ga je predao nastavnici. Ona je, pročitavši rad, svoj šok podijelila s kolegama, pedagozima i dječakovim roditeljima. Oni su savjetovali da dječaku dopusti da dovrši sastavak.

Ubio suprugu u sobi dok su djeca bila u dnevnom boravku

U nastavku je dječak napisao sljedeće: 'Izašao sam kroz prozor da me roditelji ne vide, pa sam ubio baku. Zatim sam ubio i roditelje. Na kraju sam sve poubijao, ostao sam sam na svijetu.'

S dječakom je obavljen razgovor, a on je rekao da se samo šalio i da je njegova mašta u kojoj ubija sve oko sebe - rezultat nekakvog crtića koji je gledao.

Ono što je najviše zaprepastilo sve one kojima je rad došao u ruke je mirnoća dječaka koji opušteno šeta ulicama i ubija sve oko sebe. A pritom ima samo devet godina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene