Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novinarka šokirala gledatelje

'Da moje dijete pati bila bih prva koja bi mu stavila jastuk na lice'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski televizijski gledatelji ostali su šokirani izjavom poznate televizijske kolumnistice i novinarke Virginije Ironside.

U direktnom prijenosu ona je izjavila da bi 'ugušila' svoje dijete kako bi prekinula njegove patnje. Gostovala je u BBC-ovoj emisiji Sunday Morning Live kada je publici rekla: 'Ako bi se dijete trebalo roditi s nekim poremećajem ili je neželjeno, za svaku dobru majku jedina je opcija pobačaj. Da moje dijete pati, bila bi prva koja bi mu stavila jastuk na lice.. da mi dijete jako pati, a volim ga... mislim da bi svaka dobra majka to učinila'.

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Screenshot Dramatični trenuci VIDEO Dječak na rubu smrti, majka paničari, a policijska kamera otkriva što je napravio policajac

No, nije tu stala. Šokiranoj voditeljici Susanni Reid nastavila je pričati kako 'pobačaj može biti moralan i nesebičan čin, a ne nešto strašno i neodgovorno. Ponekad je odluka dobre majke da nema dijete'. Voditeljica Reid je samo odgovorila: 'To što ste rekli da bi djetetu stavili jastuk na lice je užasno'.

>> Dječak poginuo zbog očuhove kravate

Na njezinu izjavu reagirali su mnogi gledatelji, a pobunile su se i religijske grupe, piše Parentdish. 'Govoriti o tome da netko nije dostojan da živi, da uopće ne dobije priliku da živi, je opasno', prokomentirao je Peter Evans iz Christian Medical Fellowship.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene