Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavio prvu kolumnu

Chuck Norris: Radikalni islamisti šire šerijatski zakon u SAD-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Chuck Norris je objavio svoju prvu od pet predviđenih kolumni za World Net Daily u kojoj se bavi Uskrsom ali i širenjem šerijatskog prava u SAD-u.

'Nije tajna da radikalni islamisti namjeravaju iskoristiti naše slobodu i Ustav kako bi širili šerijatski zakon. No, mnogi Amerikanci ne razumiju kako šerijatski zakon nagriza temelje Republike. Zbog toga sam odlučio napraviti seriju kako se šerijat širili američkim društvom', Chuck Norris je napisao u svojoj kolumni.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pahorov savjetnik 'Sloveniji može pomoći samo Chuck Norris' Slika nije dostupna 'Loganov rat: U ime časti' najgledaniji Top 5 emisija - programi Nove TV

>> Chuck Norris pobjesnio: Vrsta 'trave' nazvana njegovim imenom

Zanimljivo je da nakon toga Chuck Norris kategorički tvrdi da nije islamofob. Ističe da pozdravlja pluralnost religija te čvrsto vjeruje u Prvi amandman.

Akcijska zvijezda 80-ih u svojoj kolumni ističe da gdje god se šire islamska kultura i religija da za njima dolazi i šerijatski zakon.

'Šerijatski zakon se suptilno uvukao u našu zemlju'

'Mnogi Amerikanci gledaju snimke sa Bliskog istoka i gledaju snimke kako žene preljubnice kamenuju na smrt i misle 'to se nikada neće dogoditi u Americi'. No oni ne uspijevaju vidjeti kako se šerijatski zakon suptilno uvukao u našu zemlju', napisao je Chuck Norris.

Norris tvrdi da su suci sve skloniji donositi odluke prema kojima dopuštaju da se sporovi među muslimanima rješavaju prema šerijatskom pravu. Takvu je odluku, tvrdi, donio sudac u Floridi.

Chuck Norris tvrdi da su Amerikanci susuočeni s izborom - mogu ili ignorirati šerijatsko pravo u uvjerenju kako se ono u SAD-u nikada neće proširiti ili se mogu ozbiljno zabrinuti.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene