Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Polijevali studente

Ice Bucket Challenge pošao po zlu: Vatrogasce udarila struja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ice Bucket Challenge bio je zabavan - sve do sada. Ovaj je događaj dokaz kako oko sve popularnijeg izazova treba biti itekako oprezan.

Dok su studente polijevali kantama ledene vode u svrhu sve popularnijeg Ice Bucket Challengea, stvari su pošle po krivu.

Pročitajte i ovo Djeca u OŠ Ivanja Reka nastavu su slušala u dekama kvar na sustavu FOTO/VIDEO Skandal u Zagrebu! Djeca se zbog "slabe struje" smrzavala u učionicama, a djelatnik punio Mercedes. Imamo odgovor ravnateljice Ilustracija Jako nevrijeme Problemi u prometu na hrvatskoj granici zbog nevremena u Srbiji

Kapetan vatrogasaca Tony Grider i honorarac Simon A. Quinn bili su na dizalici kamiona s kojeg su polijevali grupicu studenata. U nekom trenutku ta je dizalica prešla prag električne energije nadzemnog dalekovoda. To je izazvalo strujni udar. Preostala dvojica vatrogasaca - kapetan Steve Marrs i Alex Johnson pokušali su spustiti dizalicu na zemlju, prenosi Mashable.com.

Tim Hazlette, šef policije u Campbellsvilleu rekao je da vatrogasci nisu imali izravan kontakt s dalekovodom. Jednostavno su se previše približili kabelima što je bilo dovoljno da ih struja 'napadne iz daljine'. Srećom, sva četvorica vatrogasaca su preživjela, s tim da je jedan u kritičnom stanju.

Stotine studenata okupilo se u sveučilišnom kampusu kako bi molili za ozlijeđene vatrogasce.

Odbila sudjelovati u Ledenom izazovu!

Ice Bucket Challenge, zahvaljujući kojem se do sada sakupilo više od 50 milijuna dolara za Amiotrofičnu lateralnu sklerozu (ALS) ili Lou Gehrigovu bolest. Ova bolest jedna je od najčešćih bolesti motorike, a zahvaća gornje i donje motorne neurone.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene