Otkrila tajna istraživanja

Odbila sudjelovati u Ledenom izazovu - saznajte zašto!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojne poznate osobe uključile su se u najnoviji internetski hit, ali ima i onih koji mu se protive!

Desetci poznatih osoba i sportskih zvijezda do sada se uključilo u najnoviji internetski hit - polijevanje ledenom vodom u dobrotvorne svrhe.

Pogledaj i ovo Pamela Anderson posebna čarolija! Bivša seks-bomba nakon radikalne odluke očarala prirodnom ljepotom u 57. godini: "Jednostavno ljepotica, divim se ovoj ženi"

Međutim, Pamela Anderson prva je odbila odazvati se na 'Ice Bucket Challenge', humanitarnu kampanju organiziranu s ciljem prikupljanja sredstava za liječenje amiotrofične lateralne skleroze (ALS). Pozivajući se na etičke razloge, na svojoj Facebook stranici objavila je kako ne može biti dijelom ovog izazova. Kako navodi, organizacija za pomoć oboljelima lijekove testira na životinjama. Upravo je to ono čemu se ona, kao jedna od najpoznatijih aktivistica za prava životinja, protivi.

'Volim dobar izazov. Uvijek je dobro na zabavan i kretivan način podići svijest ljudi o nekim stvarima. Ne želim nikome oduzeti to pravo, ali ovo me natjeralno na razmišljanje. Istražujući malo dublje otkrila sam da se ne slažemo u porukama koje želimo poslati. Zato sam im radije odlučila postaviti novi izazov - da prestanu testirati lijekove na životinjama.' napisala je Pamela.

Hoće li im ovo razbistriti um?

Zapitala se koji su uopće rezultati takvih pokusa, osim patnje koju nanose životinjama. Istaknula je da i životinje, baš poput ljudi, osjećaju bol i patnju te pozvala na potporu organizacija koje ne provode eksperimente nad njima.

Na svom je profilu objavila i fotografiju na kojoj drži papir s natpisom 'Zaustavite testiranje na životinjama'.

Dok su jedni ovakav potez dočekali s odobravanjem, drugi su neumorno isticali da je upravo Pamela svoju karijeru izgradila na silikonima koji su također testirani na životinjama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene