Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imao i automatsku pušku

Bizarno novogodišnje jutro: Uhitili ga obnaženog sa samurajskim mačem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija kalifornijskog grada San Josea već je prvog dana u Novoj godini morala intervenirati u bizarnom incidentu.

Tri i pol sata potpuno obnaženi muškarac, vitlajući samurajskim mačem (katanom) i automatskom puškom AR-15, sijao je strah po centru grada, držeći policiju na odstojanju.

Pročitajte i ovo Kalifornija se bori s poplavom Nesvakidašnji prizor Veliki valovi pogodili Kaliforniju: Stanovnici bježali, šteta se tek zbraja Noelle Russo ubijena je 1983. godine Ostavljena u parku Kraljica ljepote (37) bila je brutalno pretučena i ostavljena da umre u parku: Otkrili ubojicu nakon 40 godina

>> Elektrošokerom napali slijepca, mislili da je njegov štap samurajski mač!

Policija je, kako bi ga svladali, upotrijebila omamljujuću granatu, kako bi ga onesposobili dovoljno dugo da ga mogu uhititi. Muškarac je identificiran kao 29-godišnji Coco Bennett, prenosi San Jose Mercury News.

Incident je počeo u 8:05 sati po lokalnom vremenu, dojavom policiji kako naoružani muškarac šeta ulicama. Nakon što je sjeo u auto i otišao s mjesta na kojem je prvi put uočen, policija ga slijedila prema opisu vozila i registarskim oznakama, koje su zaprimili putem dojave.

Tijekom potjere, Bennett je odjednom zaustavio automobil te izašao potpuno gol i s isukanim samurajskim mačem u ruci. 'Morat ćete me ubiti', dovikivao je policajcima u nekoliko navrata.

Dok je on vikao policajcima s mačem u ruci, dio policajaca uspio se prišuljati vozilu i ukloniti automatsku pušku. nakon toga, policiji se više nije žurilo, već su osigurali područje, i strpljivo čekali da Bennett ispusti oružje.

prilika se otvorila kad je oko 11 sati Bennett potrčao prema jednoj ogradi, skočio na nju kako bi je preskočio, no nije uspio te je pao na tlo, ispustivši mač. Policija je rutinski obavila uhićenje i sve je prošlo bez dodatnih komplikacija.

Prebačen je u bolnicu s lakšim ozljedama, a proti njega su podnesene odgovarajuće prijave.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene