Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zarada za 'džeparac'

Studentica opisala kako izgleda život sponzoruša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neke djevojke pod teretom studentskih kredita sve se više okreću alternativnim izvorima zarade.

Njeno ime je Maya, ima 18 godina i njeno zanimanje je - sponzoruša. Stariji muškarci diljem Australije plaćaju joj da s njom provedu nekoliko sati. Ipak, Maya ističe, nikada s nikime nije spavala za novac.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Teroristički čin Akcija nakon što je biskup brutalno izboden: Uhićeno sedmero tinejdžera, oglasila se policija Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

Obično se tu radi o odlascima u restorane, na plažu, u kazalište... Službeni naziv Mayinog zanimanja je 'Sugar baby', što bi značilo da su njeni sponzori 'Sugar Daddyji'.

'Neki dan sam bila u nekom restoranu i naručila sam najskuplju stvar na meniju. Nisam ni znala što je. Pojela sam i otišla kući', kaže Maya i dodaje kako se s klijentima nikada ne opija niti drogira. Uvijek sam potpuno trijezna', kaže.

Svoje usluge Maya prodaje preko stranice 'Seeking Arrangement' za koju je čula u emisiji Oprah Winfrey. Isprva je to njoj i njenoj prijateljici bio izvor šala, no odlučila je iskušati sreću. Kaže kako su njeni klijenti uvijek sređeni i dobro 'potkoženi'. 'Dragi su, dobro odjeveni, pokupe me u svom BMW-u ili nekom drugom skupocjenom automobilu. Neki od njih su oženjeni, ali tu ionako nema stvaranja veze ili takvo što', kaže Maya.

No nisu svima namjere iskrene i čiste, mnogi joj nude novac da spava s njima. 'Da na to pristajem već bih se sad valjala u lovi. Ponekad razmišljam o tome, kad nemam novca, ali nikada ne bih s nekime spavala za novac', dodaje Maya.

Inače, njena majka nema baš ništa protiv posla kojim se njena kći bavi. Njena je majka nekada radila kao madame, ali kaže kako se nikada sama nije prodavala za novac.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene