Obavijesti Video Pretražite Navigacija

SP boks: Nestala petorica boksača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica egipatskih boksača, dvojica iz Ugande i jedan Armenac nestali su iz službenog hotela Palmer House Hilton u središtu Chicaga.

Petorica boksača iskoristila su dolazak na Svjetsko prvenstvo kako bi prebjegli u 'obećanu zemlju', no sada za njima traga policija. 

Pročitajte i ovo Arian U Njemačkoj Velika potraga za nestalim autističnim dječakom (6): Arian ne reagira na verbalne pozive, policija morala posegnuti za kreativnim mjerama Iva Radić i Jovan Radan Bolno suočavanje Potresna snimka Vukovarke koja više od 30 godina traži oca: "Reci mi gdje su njegove kosti! Pred mojim očima si ga odveo!"

Prvo su nestali Egipćani, koji su prebjegli dan prije početka Svjetskog prvenstva, zatim su u srijedu 'petama vjetra' dali i Uganđani, da bi noćas nestao i jedan armenski bosač.

'Voditelji njihovih reprezentacija prijavili su nestanak svojih
boksača i policija je odmah krenula u akciju. Za sada imamo neke tragove, no još je suviše rano govoriti o detaljima istrage', kazao je Doug Arnot, jedan od čelnika Organizacijskog odbora SP-a.

Upravo zbog straha od prebjega kubanske boksačke vlasti zabranile su dolazak svojih reprezentativaca u 'grad vjetra'. 

Naime, na Panameričkim igrama u srpnju ove godine u Rio de Janeiru dvostruki olimpijski pobjednik u bantam kategoriji Guillermo Rigondeauxo i amaterski svjetski prvak u velteru Erislandy Lara se nisu željeli vratiti u domovinu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene