Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pereira: Cristiano Ronaldo bolji od Figa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trener Sportinga iz Lisabona Aurelio Pereira ocijenio je da je Cristiano Ronaldo bolji igrač nego što je bio Luis Figo u njegovim godinama. A Barcin sportski direktor na jučerašnjoj je utakmici s Brazilom sjedio pored agenta mladog Portugalca.

Upravo je Pereira uočio Ronalda koji je igrao nogomet na ulicama Lisabona te mu već kao 11-godišnjaku ponudio ugovor sa Sportingom. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Objavio na Twitteru i Facebooku Cristiano Ronaldo postao otac!! Slika nije dostupna K'o Apolon... Harry Potter: Želim izgledati kao Cristiano Ronaldo

"Trenutno je bolji nego što je bio Luis Figo u njegovim godinama. Možda je i veća zvijezda, no ipak još ne znamo hoće li postići to što je Figo postigao u karijeri", rekao je Pereira. 

"Kada smo ga doveli, bio je dijete s ulice. Pomogli smo mu da se 'prilagodi' disciplini koja je potrebna u nogometnom klubu", dodao je trener. 

Barca prati situaciju

Barcelonin sportski direktor Txiki Begiristain jučer je došao na prijateljsku utakmicu Brazil - Portugal i sjedio, koje li slučajnosti, upravo pored Jorgea Mendesa, agenta Cristiana Ronalda.

"Nisam došao u London da bi razgovarao o Cristianu", inzistirao je Txiki poslije utakmice. "No vidio sam Jorgea Mendesa koji je moj dobar prijetelj. Znam ga dugo godina i on je zastupao mnoge Barcelonine igrače". 

A što bi zvijezda?

Cristiano Ronaldo, za kojeg su i Barca i Real spremni izdvojiti 40 milijuna funti, odbio je komentirati svoju budućnost prije kraja sezone. 

"Ne znam gdje ću biti za 6 mjeseci, ali sada me samo zanima svakodnevni trening. Siguran sam jedino u to da želim nastaviti na nivou do kojeg sam došao i još dodatno poboljšati svoju igru", rekao je najtraženiji Portugalac. 

Manchester United je spreman udvostručiti njegovu tjednu plaću od 50.000 funti (oko 75 tisuća eura) ako potpiše ugovor do 2012. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene