Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Liverpool opet na prodaju?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Engleski premijerligaš Liverpool mogao bi po drugi put u manje od godinu dana biti prodan. Izvori s Anfielda uvjereni su da će Amerikanci Tom Hicks i George Gillett prodati klub da bi izbjegli financijski krah.

Pojavile su se sumnje da Hicks i Gillett nemaju sredstava platiti 300 milijuna funti za stadion na Stanley Parku, te čak da treneru Rafi Benitezu ne mogu dati još novca za trensfere. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hicks demantirao prodaju Liverpoola Slika nije dostupna DIC želi ulagati u Liverpool, Amerikanci ne žele prodati

Te su spekulacije 'probudile' čelnike Dubai International Capitala, koji su također bili zainteresirani za kupnju Liverpoola, a čija je ponuda odbijena upravo zbog one Hicksa i Gilletta.

Hicks je demantirao da razmatra prodaju svog dijela dionica, no očito je da su financijski 'zahtjevi' kluba daleko veći od onoga što su Amerikanci očekivali, piše NOTW. 

>> Amerikanci kupili Liverpool

>> 900 milijuna dolara za Liverpool

>> Predstavljen novi Liverpoolov stadion

Ako se odluče na prodaju, spekuliraju engleski mediji, Amerikanci će sigurno tražiti i do tri puta više od 219 milijuna funti koliko su oni do sada platitli. No, kako do veljače moraju vratiti 298 milijuna koje su pozajmili za stadion, a koje navodno nemaju otkuda vratiti, ponude za preuzimanje mogle bi biti i više nego dobrodošle. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene