Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Inzaghi ponovno u reprezentaciji Italije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon dva pogotka koji su Milanu donijeli naslov prvaka Europe, izbornik Italije Roberto Donadoni u reprezentaciju je ponovno pozvao Filippa Inzaghija.

Pippo se tako našao na Donadonijevu popisu igrača koji će igrati kvalifikacijske utakmice za EURO 2008. protiv Farskih otoka i Litve. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna West Ham se okreće Donadoniju, no ne odustaje od Bilića Slika nije dostupna I Pippo Inzaghi našao prsatu manekenku

Inzaghi, koji je s Italijom prošlog ljeta u Njemačkoj osvojio naslov Svjetskog prvaka, bio je većinu sezone ozlijeđen, a trenutno su na popisu 'neupotrebljivih'  još četvorica prošlogodišnjih pobjednika - veznjak Mauro Camoranesi te napadači Luca Toni, Alberto Gilardino i Vincenzo Iaquinta. 

Donadoni je stoga morao pozvati dva nova napadača - kapetana Livorna Cristiana Lucarellija i Fabia Quagliarellu iz Sampdorie. 

Donadoni je objavio i da branič Milana Alessandro Nesta možda više nikada neće igrati za reprezentaciju. On je, naime, od izbornika zatražio odmor kako bi se mogao oženiti, no Donadoni je ocijenio da bi taj 'odmor' mogao biti trajniji.
 
"Trudim se biti optimističan, ali čini mi se da je njegov izbor konačan", rekao je Donadoni. 

Nakon 5 utakmica, Italija je četvrta u Grupi B. Ispred nje su Škotska, Ukrajina i Francuska. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene