Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ballack, Frings i Schweinsteiger propustili prvi trening reprezentacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Michael Ballack, Torsten Frings i Bastian Schweinsteiger propustili su današnji trening s reprezentacijom Njemačke u Frankfurtu, prvi uoči kvalifikacijske utakmice za Euro 2008. protiv Češke.

Kapetan Njemačke, Ballack, kasno se pridružio reprezentaciji jer je njegov Chelsea jučer navečer igrao u četvrtfinalu FA Kupa protiv Tottenhama, a veznjaci Frings i Schweinsteiger nalaze se na podužoj listi ozlijeđenih igrača izbornika Joachima Loewa. Frings je ozlijedio tetive koljena, a Schweinsteiger ima oteklinu na desnom stopalu, no očekuje se da će se obojica oporaviti do subotnje utakmice u Pragu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Engleski mediji ne žele više kvalifikacije za 'jake' reprezentacije Slika nije dostupna Njemački nogometni savez daje 2,7 milijuna eura premija

Na listi ozlijeđenih igrača nalaze se i Christoph Metzelder (ozljeda oka), Mario Gomez, Mike Hanke, Oliver Neuville, Gerald Asamaoh, te braniči Tim Borowski i Arne Friedrich. No, tu nije kraj Loewovim brigama. Napadač Miroslav Klose i branič Clemens Fritz ne mogu igrati zbog kartona.

I Njemačka i Češka imaju po 10 bodova nakon četiri utakmice u Grupi D, pa će pobjednik utakmice u Pragu najvjerojatnije biti i onaj koji će otputovati na Euro u Austriju i Švicarsku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene