Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRIPREME ZA IZBORNU UTRKU

Škoro objasnio što znači fotografija s bivšim premijerom Oreškovićem i postaje li on novim članom Domovinskog pokreta

Tihomir Orešković (Foto: Dnevnik.hr)
Tihomir Orešković (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Tihomir Orešković (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Miroslav Škoro objasnio je fotografiju koja je objavljena u nedjelju, a zbog koje se nagađalo da će bivši premijer Tihomir Orešković pristupiti Domovinskom pokretu.

Škoro je nedjelju proveo u društvu bivšeg premijera Tihomira Oreškovića i Stjepe Bartulice.

Pročitajte i ovo Miroslav Škoro Gost Dnevnika Nove TV Škoro otkrio računa li na mjesto potpredsjednika Sabora te tvrdi: "Nova vlast provodit će reforme na razini kozmetike" Vesna Vučemilović, Domovinski pokret treća opcija Miroslav Škoro: "Kampanja je bila prljava, a naša promatračica doživjela je i fizičko zlostavljanje"

Bartulica je druženje zabilježio fotografijom koju je objavio na Facebooku i uz nju je napisao: "Ugodni nedjeljni razgovori. Stay tuned." 

Mediji su odmah počeli nagađati hoće li se bivši premijer Tihomir Orešković i Stjepo Bartulica pridružiti Domovinskom pokretu.

Orešković je poznat kao prvi nestranački premijer u RH koji je na toj funkciji bio tek osam mjeseci. Bartulica je bio njegov savjetnik za vanjsku politiku. U mandatu predsjednika Ive Josipovića Bartulica je bio njegov savjetnik za vjerske zajednice. 

Bartulica je poznat po svojem sudjelovanju u Hodu za život.

Škoro je u ponedjeljak objasnio što znači objavljena fotografija.
Rekao je kako je Stjepo Bartulica slavio rođendan i da je on već dio Domovinskog pokreta.

Napominje kako je Tihomira Oreškovića na rođendanu vidio drugi put u životu i da on ni na koji način neće biti s njima na izborima.

Objava na Facebook stranici Domovinskog pokreta

Na Facebook stranici Domovinskog pokreta također su se osvrnuli na objavljenu fotografiju i interes medija zbog značenja te fotografije. 

"Izvještavamo javnost kako Domovinski pokret pozdravlja razgovore sa svim akterima koji imaju ideju kako promijeniti Hrvatsku nabolje, no to ne znači i da će svatko tko se fotografira s Miroslavom Škorom nužno postati dio platforme Domovinskog pokreta.

Veseli nas što okupljamo širok spektar kvalitetnih ljudi, bilo kao kandidate na listama, bilo kao savjetnike u izradi programa za razna područja, a o konkretnim imenima i ulogama javnost će biti pravovremeno obaviještena", navodi se u objavi.

 

 

 

  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene