Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatan slučaj

Pronevjerila milijun eura i lažirala vlastitu smrt: Pakleni plan pokvarila joj - pudlica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena (47) iz Njemačke koja je u posljednje vrijeme živjela na Mallorci navodno je lažirala svoju smrt kako bi izbjegla neugodnosti zbog sumnje da je u njemačkoj tvrtki koja se bavi proizvodnjom solarne energije pronevjerila oko milijun eura. No previdjela je jedan detalj.

Privatni istražitelji koje je angažirala njemačka tvrtka pretraživali su i društvene mreže pa doznali da žena ima veliku pudlu. 

Pročitajte i ovo Njemački vojnik Panzerbrigade 45 Njemačka rasporedila prve vojnike u jednu NATO članicu: Za tri godine tamo će biti stalno prisutni Izrael bombardirao Rafu - 2 Na najvišem sudu UN-a Velesilu teško optužili i traže hitne mjere: "Time su omogućili genocid..."

I upravo je taj pas doveo do uhićenja, piše BBC.

Istražitelji su je pronašli u vili u mjestu Santa Ponça nakon što je tamo primijećen muškarac koji šeta velikog pudla, koji i nije čest prizor na Mallorci.

U srijedu je policija potvrdila detalje slučaja o kojima je prvo pisao lokalni Diario de Mallorca.

I roditelji žene potvrdili su da je je poginula u prometnoj nesreći u ožujku 2020. Njemačka tvrtka posumnjala je u njezinu smrt. U Španjolskoj je navodna prevarantica živjela s lažnim dokumentima.

Žena je puštena da se brani sa slobode nakon što je platila jamčevinu, a lažiranje vlastite smrti navodno je priznala.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene