Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najsretniji su oni najmlađi

Bezbrižno ljeto za deset obitelji u hvale vrijednoj akciji: „Dragocjeni obiteljski trenuci koje ćemo sigurno pamtit cijeli život“

Hrvatska za djecu: Besplatno obiteljsko putovanje - 6
Hrvatska za djecu: Besplatno obiteljsko putovanje - 6 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Hrvatska za djecu: Besplatno obiteljsko putovanje - 5 Hrvatska za djecu: Besplatno obiteljsko putovanje - 5 Foto: DNEVNIK.hr Hrvatska za djecu: Besplatno obiteljsko putovanje - 6 Hrvatska za djecu: Besplatno obiteljsko putovanje - 6 Foto: DNEVNIK.hr Hrvatska za djecu: Besplatno obiteljsko putovanje - 4 Hrvatska za djecu: Besplatno obiteljsko putovanje - 4 Foto: DNEVNIK.hr Hrvatska za djecu: Besplatno obiteljsko putovanje - 3 Hrvatska za djecu: Besplatno obiteljsko putovanje - 3 Foto: DNEVNIK.hr +3 Hrvatska za djecu: Besplatno obiteljsko putovanje - 2 Galerija 1/8 >>
Lijepa akcija zaklade Hrvatska za djecu. Ljetovanjem su usrećili deset obitelji, a evo kako je izgledao odmor jedne od njih.

Ljetovanje kakvo su mogli samo sanjati. Tako je obitelj Mandić opisala sedmodnevno putovanje na more i to u Zaton kraj Zadra. To je omogućila zakladaHrvatska za djecu" koja je organizirala akciju I ja putujem. Uz smještaj, osiguran im je džeparac i plaćeni troškovi puta. A sve jer djeci žele osigurati osmijeh na licu.

Pročitajte i ovo Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće

Majka Angelina Mandić tako priča da joj je resort prekrasan, a kako je Zadar raj na zemlji i najljepše mjesto na kojem su ikada bili. „Ja bih prije svega htio istaknuti da je ovo jedna pozitivna stvar, u Hrvatskoj se uvijek ističu negativne stvari. Zahvalan sam Zakladi, zahvalan sam direktoru hotela“, poručio je njezin suprug Žarko.

Tako je osam od deset članova obitelji dobilo priliku uživati u odmoru kakav sami ne mogu priuštiti. Najviše, naravno, uživaju najmlađi.

„Ujutro se probudimo, idemo na doručak i onda na plažu i onda na ručak, onda se malo odmorimo, idemo na bazene i u šetnju. Najdraži su mi bazeni jer se volim spuštat niz tobogan“, kaže nam sin Leopold.

Njihovu radost dijeli i rezort u kojem su ljetovali. Voditelj marketinga Frane Skoblar uvjeren je da će tu pružiti odmor iz snova za tri obitelji. U odmoru iz snova moći će uživati još devet obitelji. Dani za najljepše sjećanje.

„Dragocjeni obiteljski trenuci koje ćemo sigurno pamtit cijeli život. I mi i djeca. Tako da stvarno, odlično“, zaključila je na kraju zadovoljna majka.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene