Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabava za dušu

FOTO Zanimljiv dan u Zagrebu: Jelo se i uživalo u adrenalinskoj zabavi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas u Zagrebu nije nedostajalo dobre zabave, hrane i adrenalina. Glavni grad je svojim stanovnicima i turistima priredio pravu adrenalinsku zabavu.

Vratolomijama i akrobacijama ukrasile su letjelice zagrebačko nebo. Uz male probleme vojni padobranci sretno su prizemljili. 'Osjećaj je nezaboravan, kad jednom skočiš uvuče te na dalje i ne možeš prestat jednostavno. Jako je lijepo', kazao je padobranac Ivan.

Pročitajte i ovo Opljačkana pošta, ilustracija Usred dana U popularnom trgovačkom centru maskirani razbojnici opljačkali zaposlenika pošte Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba - 3 Nova tehnologija Na ulicama uskoro novi niskopodni tramvaji: "Jedan košta kao manji dječji vrtić"

Veselo je bilo i na Jarunu. 'Danas je prvenstvo hrvatske u wakeboardu i wakeskateu. Glazba je počela, dj-i su tu, bit će zabave do kasno u noć', kazao je wakeboarder Ozren.

>>
Noćni život u Zagrebu - ljubitelji urbane glazbe ponovno dolaze na svoje

Zabava za dušu i okusne pupoljke na prvom hrvatskom Street Food Festivalu. Mogli stre pronaći sve od janjećih kobasica do meksičkih tortilja. 'Sve je izvanredno! Tu su razni okusi koji prožimaju našu dušu i tijela', kazala je Lidija.

Milan Bandić nije jeo, ali ni skrivao najveće adute. 'Ja san hrvatski goli kuhar! Mozart u kuhinji', kazao je. Glavnim gradom sljedećih tjedan dana zavladat će lutke. Počinje međunarodni festival kazališta lutaka, a lutkari iz cijeloga svijeta svima će uljepšati kraj ljeta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene