Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bliži se ljeto

Proljeće ćemo ispratiti kišom i pljuskovima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pogriješili su svi koji su ovaj vikend odabrali za odmor i putovanje!

Dok Slavonija sa zebnjom gleda u nebo zabrinuta da bi nevrijeme moglo dokrajčiti poplavama načetu ljetinu, o vremenu razmišljaju i svi koji planiraju putovanja. Ljeto se približilo, slijede vikendi i produženi vikendi.

Pročitajte i ovo Pljuskovi i grmljavina U popodnevnim satima Upaljen meteoalarm: U četiri regije opasnost od grmljavinskih nevremena Sunčano vrijeme VREMENSKA PROGNOZA Kakav nas vikend očekuje? Doznajte u prognozi meteorologa Dnevnika Nove TV

Nažalost, neće se razveseliti ni Slavonci, a ni one koji su planirali ovaj vikend provesti na otvorenom. Vrijeme je sve nestabilnije, čini se da ćemo proljeće ispratiti kišom i pljuskovima.

Oborine je, doduše uglavnom u kopnenom području ovih dana već bilo, no prema vikendu bit će i češća i obilnija. Ovako otprilike izgleda prognoza, s tim da će kiše, pljuskova i grmljavine biti osobito u nedjelju.

>> FOTO: Nevrijeme i tuča veličine oraha poharali sjeveroistok zemlje

U nedjelju će čak i osjetno zahladnjeti pa će se tako temperatura na Jadranu spustiti bliže 20, a u unutrašnjosti i koji stupanj ispod. Kako sada stvari stoje ni početak novog tjedna ne izgleda najbolje.

Podsjetimo, olujno nevrijeme, tuča i kiša zahvatili su sinoć sisašku, virovitičko-podravsku te osječko-baranjsku županiju. Olujni vjetar praćen tučom veličine oraha najteže je pogodio selo Bačevac nedaleko Virovitice, u kojemu je vjetar nosio krovove i čupao stabla, a tuča je uništila sve do čega je došla. Katastrofa je to, kakvu ne pamte ni najstariji mještani.

Jeste li ovaj vikend planirali provesti na moru?

  • Da
  • Ne
  • Zbog krize mogu samo sanjati o moru
  • Ne volim ići na more

Ukupno glasova:

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene