Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nehuman čin

Vlasnica osumnjičena za masovno trovanje pasa završila u pritvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnica azila za pse, osumnjičena za masovno trovanje čak 44 psa sredstvom za eutanaziju, jer se za iste više nije mogla brinuti, 61-godišnja Brankica Crosetti završila je u pritvoru.

Brankicu Crosetti policija tereti za ubojstvo 44 pasa u prihvatilištu u Blatu pored Zagreba, a istražni sudac Županijskog suda u Zagrebu, odredio joj je jednomjesečni pritvor kako ne bi utjecala na svjedoke ili ponovila sličnu kaznenu radnju.

Pročitajte i ovo Slab potres pogodio Zagreb Magnitude 1,2 Slab potres uznemirio dio Zagrepčana: "Osjetilo se kao kratka grmljavina" Požar na križanju Vukovarske i Držićeve ulice u Zagrebu - 2 vatrogasci na terenu FOTO/VIDEO Zapalio se autootpad u Zagrebu, sve je puno dima

Policija je također podnijela prijavu protiv tajnika udruge, Dalibora Barića (37), ali je ista naknadno povučena, barem prema neslužbenim informacijama, prenosi 24sata.

Vlasnica OTROVALA 43 psa

Policija navodno i dalje aktivno istražuje ovaj slučaj, ne bi li otkrili nove informacije o događaju, a idućih se dana očekuje podnošenje kaznenih prijava protiv odgovornih.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene