Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijava zbog ubijanja i mučenja životinja

Vlasnica OTROVALA 43 psa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv Brankice Crosetti podnesena je kaznena prijava zbog ubijanja i mučenja životinja, a njezin tajnik je trenutno u policiji

Protiv vlasnice skloništa u kojoj su pronađena 43 mrtva psa podnesena je kaznena prijava zbog ubijanja i mučenja životinja.

Pročitajte i ovo Rafael Krešić i Dina Čevid "Bit će teško dokazati optužbe" Odvjetnik upozorio na probleme u slučaju Matanić: Otkrio sljedeće poteze policije i tko može podnijeti kaznenu prijavu Ivana Crnoja, predsjednica Udruge Pobjede U KORONAKRIZI Hrvati su u posljednje dvije godine udomili ili kupili više od 120 tisuća pasa, ali postoji i druga strane medalje: "Probajte zamisliti da ste zadnja rupa na svirali"

U 11. mjesecu ove godine osumnjičenica Brankica Crosetti (61), koja je bila vlasnica skloništa, dogovorila se s tajnikom udruge Astor Daliborom Barićem (37) da nabavi sredstvo za eutanaziju kako bi ona to sredstvo ubrizgala psima i tako ih usmrtila.

VIDEO Strava u prihvatilištu za pse: 46 pasa možda je otrovano

Crosetti je to sredstvo 6. prosinca ubrizgala u sva 43 psa, među kojima su bili mješanci, jedan šarplaninac, tri boksera, njemački ovčar i rotvajler.

Protiv Brankice Crosetti podnesena je kaznena prijava zbog ubijanja i mučenja životinja, a Barić se trenutačno nalazi na policiji i nad njim se provodi kriminalističko istraživanje. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene