Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: U strahu od 'zlih metalaca' djelatnici benzinske postaje zatvorili vrata!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Postoje li u našoj zemlji predrasude prema određenim subkulturama među kojima se nalazi i ona koju čine ljubitelji metal glazbe? Pitanje je suvišno, jer je naša zemlja prepuna predrasuda.

Najsvježiji primjer takvog 'straha' je slučaj poklonika Iron Maidena koji su se u ponedjeljak ujutro vraćali s koncerta u Splitu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policija traga za razbojnicima FOTO: Snimljena pljačka benzinske postaje u Bjelovaru Slika nije dostupna 'Bolje da se samo meni nešto dogodi' VIDEO: Turski heroj zapaljenu cisternu odvezao s benzinske postaje

'Nalazio sam se u grupi od pedesetak fanova iz Istre i Primorja, uz jedan njemački par koji se nalazio na odmoru u Ičićima i koji nam se pridružio. S dva autobusa smo se vraćali s koncerta Iron Maidena iz Splita prema Rijeci. Stali smo na prvoj benzinskoj postaji na autoputu od Splita i doživjeli - sramotu. Naime, izgleda da su djelatnici bili preplašeni da ćemo pokrasti cijeli dućan pa su uz pomoć ekipe policajaca (jesu li bili tamo slučajno ili namjerno ne znam) zatvorili vrata dućana i puštali nas jednog po jednog unutra', napisao nam je u e-mailu jedan revoltiran čitatelj.
 
'Da ironija bude potpuna, naš njemački prijatelj je po profesiji - policajac! Izgleda da, što se tice 'zlih metalaca' vrijedi ona 'u strahu su velike oči', zaključio je naš čitatelj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene