Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno opasan potez

VIDEO "Bog te mazo!" Vozio u kontrasmjeru na Pelješkom mostu, automobil mu jurio u susret

Nepoznati vozač sinoć je Peljesškim mostom vozio u kontrasmjeru. Šokirani i zgroženi putnici šlepera koji ga je pratio iz ispravne prometne trake poslali su nam snimku.

"U kontrasmjeru na Pelješkom mostu", govore šokirani putnici šlepera koji su nam poslali video bijelog automobila koji na mostu zaista vozi u krivoj traci, tj. smjeru.

Snimka je nastala sinoć oko 20:30. Vozač je u početku imao sreće jer je most po noći i kiši bio prazan. 

Pročitajte i ovo Ivan Anušić metla novog ministra Čistka u MORH-u: Anušić smijenio dvoje Banožićevih bliskih suradnika nakon nesreće

"Bog te mazo! Koji kreten, zamisli", komentirali su zgroženo autori videa.

Međutim, tada je naišao automobil iz suprotnog smjera koji je počeo blicati dugim svjetlima. Vozač se tada zaustavio, a šleper je produžio, pa ne znamo je li se vratio ili nastavio naprijed nakon što je drugi automobil prošao.

Pročitajte i ovo Ilustracija Od 1. prosinca Promjena koja se tiče i brojnih Hrvata: Europska zemlja uvodi novu vinjetu, dosadašnja poskupljuje

Glasnogovornica PU dubrovačko neretvanske poručila je za DNEVNIk.hr da je video proslijeđen nadležnoj policijskoj postaji koja će provjeriti nadzorne kamere na mostu kako bi otkrila tko je bio za volanom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene