Obavijesti Video Pretražite Navigacija
25, revija Oldtimer kluba Zagreb

VIDEO: Provozali svoje vrijedne oldtimere

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljubitelji starih automobila došli su na svoje. Na jubilarnoj 25. reviji Oldtimer kluba Zagreb, mogli su predstaviti svoje automobile i motore, ali i pokazati da su unatoč godinama, u dobrom voznom stanju.

Ukupno 150 vozila snage je odmjerilo na ispitima točnosti i spretnosti, a zatim se u koloni uputilo prema Samoboru. Dobrog raspoloženja, ali i ponosa na dobro očuvana vozila nije manjkalo.

Pročitajte i ovo Olditimer (Printscreen Informer) barem 10 posto Rastu cijene goriva, rabljenih vozila, a ni budućnost nije svijetla: Imati limenog ljubimca bit će sve skuplje Najstariji automobil u Hrvatskoj dobio novog vlasnika (Foto: Dnevnik.hr)1 - 1 Oakland True Blue Six Najstariji automobil u Hrvatskoj ima novog vlasnika i odlazi na restauraciju, evo kako izgleda danas

'Nastojimo svojoj djeci, svojim sinovima osigurati da se vidi što se radilo u određenom dobu. Da se vidi što su bile naše želje, a nismo mogli ostvariti', rekao nam je Vlado Brkanić.

'Uređenje je trajalo godinu i pol dana, hrpa novaca je potrošena, inače volim te sportske automobile, najviše sam imao tih sportskih automobila', kazao je ljubitelj starijih automobila Željko Petrić.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene