Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedna osoba ozlijeđena

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Imamo snimku trenutka bacanja bombe u dvorištu kuće u Međimurju

Snimka prikazuje svađu muškarca i žene koja završava bacanjem ručne bombe. Žena je ozlijeđena, a muškarac je pod nadzorom policije.

DNEVNIK.hr u posjedu je snimke svađe koja je prethodila bacanju ručne bombe u dvorištu kuće u Svetom Križu, a na njoj se vidi i trenutak aktiviranja granate. Podsjetimo, 55-godišnjak je u petak bombom ozlijedio 52-godišnju ženu, svoju izvanbračnu partnericu, kojoj je pružena liječnička pomoć.

Na snimci se može čuti kako ga žena prije bacanja bombe pokušava nagovoriti da se ide u sobu otrijezniti ili da napusti njezino dvorište. On je tvrdio da nije pijan, a granatu je bacio kad je shvatio da ga žena snima.

Pročitajte i ovo Požar u Daruvaru Naložena obdukcija Tragedija u Daruvaru: Vatrena stihija progutala stan, u požarištu pronađeno tijelo

Policija ga je naknadno privela, kod njega su pronašli još jednu ručnu bombu, a testiranjem je utvrđeno je da je bio pod utjecajem alkohola

Protiv 55-godišnjaka je zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teškog ubojstva u pokušaju i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene