Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MASOVNI OBRAČUN U VINKOVCIMA

"Nepomično je ležao na cesti": Mladić pao u komu nakon ozljede glave u unaprijed dogovorenoj tučnjavi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U noći s utorka na srijedu desetak se mladića potuklo u centru Vinkovaca. U navodno unaprijed dogovorenoj tučnjavi jedan je mladić iz Andrijaševaca teško ozlijeđen i hitno je prevezen u KBC Osijek. Drugi je mladić lakše ozlijeđen.

Teško ozlijeđeni mladić I.M., od ozljeda glave i mnogobrojnih udaraca po tijelu je pao u komu.

Pročitajte i ovo Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru

Jedan od mladića koji je sudjelovao u tučnjavi je iz Jarmine, aprema riječima svjedoka, s tim se mladićem I.M. sukobio i nekoliko dana ranije.

"On i taj mladić su se navodno prvi put fizički direktno sukobili 16. kolovoza, na kirvaju u Rokovcima. Ne znam što je bio razlog sukoba, no vidio sam da su se počeli naguravati, odjednom je nastala gužva i netko ih je valjda razdvojio. Sukob je eskalirao protekle noći, kad su se navodno dogovorili naći na zajedničkoj tučnjavi u Vinkovcima", rekao je anonimni svjedok prvog sukoba i dodao kako je I.M. iz Andrijaševaca u srijedu došao s nekoliko prijatelja, dok su suparnici iz Jarmine bili brojniji, prenosi 24 sata.

"Nažalost, sve je pošlo jako loše i on je završio u komi, zbog čega mi je jako žao jer je riječ o inače mirnom dečku koji nije sklon kavgama, a za ove druge to se ne može reći jer ne prođe ni jedan vikend a da se ekipa iz Jarmine s nekim ne zakači. Znam to zato što sam više puta tome svjedočio", ispričao je svjedok.

Iz policijske postaje Vukovarsko-srijemske potvrđeno je da je došlo do masovne tučnjave.

"Dojavu o masovnoj tučnjavi i ozlijeđenim osobama dobili smo iz vinkovačke bolnice, kamo su prvotno odvezena dva ozlijeđena mladića. Kako nismo pozvani na mjesto događaja i nismo ga vidjeli, a sudionici su se razbježali, trenutačno nismo u mogućnosti dati točnu identifikaciju sudionika. U tijeku je istraga kojom ćemo to definirati. Događaj se odigrao u 1.30 sati, praktično u centru Vinkovaca, u jednom izdvojenom prolazu", rekla je je glasnogovornica vukovarsko-srijemske policije.

Otac pretučenog mladića: "Nismo ga vidjeli, još je na intenzivnoj"

O svemu se oglasio i otac teško pretučenog mladića. "Još ga nismo uspjeli vidjeti jer su liječnici rekli da se nalazi na intenzivnom odjelu, pa sad čekamo prve informacije. Nisam znao niti mi je on spominjao da ima neke sukobe s nekime iz Jarmine. Kad je taj dan odlazio od kuće, rekao je da ide s dečkima do grada na piće. Čuo sam preko poznanika iz policije da postoji sigurnosna kamera koja je snimila tučnjavu i da se na snimci vidi da u tučnjavi sudjeluje 12 mladića, među njima i sin našeg poznatog saborskog zastupnika", ispričao je otac mladića i istaknuo kako njegov sin nije sklon tučnjavama.

"Neću davati izjave dok policija sve ne istraži i ne utvrdi je li moj sin uopće sudjelovao u toj tučnjavi", kratko je komentirao saborski zastupnik čijeg se sina dovodi u vezu s tučnjavom.

Brat lakše ozlijeđenog mladića za 24sata je ispričao da je došao na mjesto tučnjave nakon što ga je brat pozvao, ali da je tada tuča već završila.

"Dok sam ja stigao, svi su se razbježali. Tamo su bili samo moj brat i on, koji je nepomično ležao na cesti. Izgledalo je kao da je mrtav. Hitna ga je odvezla", ispričao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene