Obavijesti Video Pretražite Navigacija
CRNA STRANA SEZONE

Tučnjava u Splitu: Napadnuta grupa mladih Poljaka, jedan je završio u bolnici s teškim ozljedama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi, 22-godišnji Poljak teško je ozlijeđen i zadržan u KBC-u Split na liječenju nakon što je u srijedu navečer u samom gradskom središtu skupina nepoznatih muškaraca napala desetak Poljaka, doznaje se u policiji.

Zasad se zna da se događaj zbio u 22:20 sata Obali Ante Trumbića, na Matejuški, gdje je grupa nepoznatih muškaraca verbalno, a potom i fizički napala desetak državljana Poljske, nakon čega su pobjegli s mjesta događaja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga Akcija USKOK-a u Splitu, pod istragom tri osobe Ilustracija privedene i dvije žene Totalni kaos u Splitu: Policajac pokušao spriječiti tučnjavu na ulici pa završio s teškom ozljedom

Državljanin Poljske (22) u tučnjavi je teško ozlijedio glavu i zadržan je u splitskoj bolnici, dok je 23-godišnjak, također državljanin Poljske, lakše ozlijeđen.

Neslužbeno se doznaje kako je teško ozlijeđenom Poljaku slomljena nosna kost i ima unutarnje krvarenje, no nije životno ugrožen. Navodno je grupa lokalnih mladića koja je napala Poljake bila mnogo brojnija.

Okolnosti događaja utvrđuje policija. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene