Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubijen student

Došao na fakultet i počeo pucati po kolegama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je muškarac ubijen, a tri su osobe ranjene u četvrtak u pucnjavi u zgradi sveučilišta u Pečuhu, na jugu Mađarske, rekao je glasnogovornik sveučilišta Zoltan Gyorffy.

Policija je uhitila napadača, 23-godišnjaka koji je ušao u zgradu biofizičkog istraživačkog instituta i otvorio vatru iz još uvijek neidentificiranog oružja. Navodno je riječ o studentu sveučilišta. Dvije osobe su u pucnjavi teško ranjene, dok je jedna osoba lakše ranjena, prenosi mađarska agencija MTI.

Pročitajte i ovo Ilustracija uhićen muškarac Pucao je po gradu uz hrvatsku granicu, a onda i na policiju: Mjesto je bilo pod opsadom do dugo u noć Ilustracija Akcija u Brežicama Drama u blizini granice: Muškarac pucao po gradu pa se naoružan sakrio u kuću

Incident se dogodio tijekom nastave na kojoj su bili mađarski studenti farmaceutike. Ubijen je jedan od studenata, a među ranjenima se nalaze i članovi osoblja fakulteta, rekao je Gyorffy, dodajući da su i napadač i žrtve mađarski državljani.

Policija je blokirala cijelo područje na kojem se dogodio incident i pokrenula istragu, a zasad nisu poznati motivi napada. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene