Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Kao da je meni rekao da sam budala'

Umirovljenica tuži Sanadera zbog nastupa u Saboru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umirovljena medicinska sestra Ankica Krajinović iz Zagreba odlučila je zbog nanošenja duševnih boli tužiti premijera Ivu Sanadera jer na aktualnom satu Saboru nije htio odgovarati na konkretna pitanja, nego je zastupnicima SDP-a umjesto odgovora upućivao 'čestitke' na lošim izbornim rezultatima.

Ankicu je, kako kaže, to dovelo na rub depresije jer smatra da bi političari u Saboru trebali biti primjer drugima, a da se ovakvim istupima umjesto toga šalje poruka da treba biti bahat i neodgovoran. 'Zbog takvog neprihvatljivog ponašanja sudionika proživljam veliku duševnu bol i osjećam stid, što je rezultiralo depresijom. Budući da je takvo njihovo ponašanje opasno po zdravlje šire društvene zajednice, a posebice djece, podnijet ću tužbu', rekla je Ankica Krajinović za Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna završio i na sudu Prisluškivao suprugu dok je radila od kuće i zaradio 1,8 milijuna dolara: Novac mora vratiti, a žena ga je ostavila Slika nije dostupna sve završilo na sudu Bizarna drama bivših ljubavnika: "Bacio je moje testise. Stajali su u staklenci pored jaja u hladnjaku"

>> Sanader na pitanja SDP-a: HDZ je dobio izbore

'Kao da meni govori da sam budala'

Ona ipak tužbom neće tražiti materijalnu naknadu, nego će zahtijevati javnu ispriku uz obećanje da se takvo što više neće ponoviti. 'Mene su zanimali odgovori na pitanja o studentima, zdravstvu i mirovinama, no premijer na to nije odgovorio. To je jako povrijedilo, imala sam osjećaj kao da meni govori: ti si budala. Taj sam dan pocrvenjela od stida', kaže ova umirovljenica koji inače redovito prati saborske sjednice jer, kako je rekla, želi biti informirana o političkoj situaciji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene