Obavijesti Video Pretražite Navigacija
šefica bila u dvije stranke

Tužba zbog natječaja za ravnateljicu NP Krka: "Kvalificiranija sam, imam doktorat i 12 godina iskustva"

Dr.sc. Ljiljana Zmijanović (Foto: Dnevnik.hr)
Dr.sc. Ljiljana Zmijanović (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Dr.sc. Ljiljana Zmijanović (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Nakon što smo se proteklih dana bavili pozicijom nove ravnateljice Nacionalnog parka Krka Nelle Slavice i njezinim dvjema stranačkim iskaznicama, HDZ-a i HNS-a, tijekom dana javila nam se i jedna od kandidatkinja na tom natječaju.

Ljiljana Zmijanović podnijela je tužbu Upravnom sudu u Splitu kojom traži poništenje tog izbora. Smatra da je, ne samo kao hrvatski branitelj, trebala imati prednost pri zapošljavanju i misli da je, kao doktorica znanosti, više kvalificirana za taj posao od Slavice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Raj za oči Velike kiše u Hrvatskoj proizvele su i ovaj fenomen Slika nije dostupna Netaknuta priroda Ljetno osvježenje na Roškom slapu

"Jedno od prava na koji sam se pozvala je Zakon o hrvatskim branitelja, i poštivanje zakona o prednosti zapošljavanja hrvatskog branitelja, tu sam dobila potporu Ministarstva institucija, ministra Medveda i udruga iz Domovinskog rata. Ja sam od svih kandidata jedina doktor društvenih znanosti polje ekonomija. Imam 12 godina radnog iskustva, dakle, menadžerko upravljanje zaštićenim područjima. Tri međunarodne nagrade i priznanja i oko 15 radova je objavljeno. Imam stranačku iskaznicu od 1990., upisana sam u HDZ i tako je do danas", kaže dr.sc. Ljiljana Zmijanović.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene