Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posveta rodnom kraju

Nadahnuti ministar (tć) ispisao emotivne stihove: ''Uspomene koje naviru. U dobru i nedobru. Pobratimstvo lica u svemiru''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić u ponedjeljak je posvetio emotivne stihove posvećene svom rodnom kraju.

Tomislav Ćorić, ministar gospodarstva i održivog razvoja je u ponedjeljak na svom Twitter profilu podijelio stihove posvećene Pločama.

Pročitajte i ovo Bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor na svom Twitter profilu objavila afotografiju s Vukom Jeremićem susret u Bakuu Bivša premijerka objavila fotografiju s nekadašnjim srpskim kolegom: "Snažno smo se fajtali...Frcale su iskre! Donald Trump Optužio velike tehnološke kompanije Trump pozvao na ukidanje američkog Ustava: Sve je krenulo nakon objave internih mailova Twittera

 

''Ploče, zar triba više reć?! Vječna baza. Mir u nemiru. Snovi što traju od prvog dana. Uspomene koje naviru. Ljudi tvrdi a meki, svoji. Različiti, a isti. U dobru i nedobru. ‘Ko u stihovima sina Ivanova. Pobratimstvo lica u svemiru'', napisao je ministar.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene