Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mrze propuh, jedu janjeće glave...

Britanski tabloid nasjeo na staru foru i otkrio kako Englezi vide Hrvatsku

Navijači diljem Hrvatske bodre hrvatsku nogometnu reprezentaciju
Navijači diljem Hrvatske bodre hrvatsku nogometnu reprezentaciju
Britanski tabloid Daily Mail uoči večerašnjeg sraza Hrvatske i Engleske objavio je popis zanimljivih činjenica o Lijepoj Našoj.

U članku se tako, između ostalog, navodi da je u Hrvatskoj snimana „Igra prijestolja“ te da se u njoj nalazi najmanji grad na svijetu.

Pročitajte i ovo Screenshot Maksimir slavi Građani počeli prijavljivati potres u Zagrebu, a onda je stiglo objašnjenje koje nisu očekivali: "Nije potres..." Obraćanje Predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović o finalu u Rusiji (Foto: Dnevnik.hr) obraćanje predsjednice ''Hrvatska se toga dana vratila kući'': Pantovčak će večeras svijetliti u crveno-bijelim ''kockicama''

Autorica članka spominje i nadaleko poznati hrvatski strah od klima-uređaja i propuha, koji Hrvati krive za sve moguće bolesti.

U članku se spominju i poznati hrvatski izumi poput kravate, a navodi se i kako Hrvati uživaju jesti janjetinu, pogotovo janjeću glavu.

Posebno je zanimljiv način na koji su opisani hrvatski muškarci.

„U prosjeku su muškarci u Hrvatskoj visoki 180 centimetara (u Drnišu čak i 185 centimetara). Ipak, nogometaš Luka Modrić s čarapama visok je jedva 165 centimetara. Prilično su žestoki i nerijetko ih se može vidjeti kako viču, psuju i mašu rukama, čak i dok razgovaraju o vremenu“, piše Daily Mail.

U članku se spominju i zgodni hrvatski reprezentativci, ali i strast hrvatske predsjednice prema nogometu.

Čini se kako je i Daily Mail nasjeo na staru foru, pa su tako umjesto fotografije Predsjednice objavili fotografiju starlete Coco T na plaži. No čini se kako su uskoro uvidjeviši pogrešku uklonili tu fotografiju.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene