Obavijesti Video Pretražite Navigacija
lova do krova

Splićanin koji je osvojio 180 tisuća eura otkrio kako je došao do dobitka

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Došao je ponoviti svoj listić s brojevima koje uvijek igra, a onda je saznao da je osvojio 180 tisuća eura.

Prošli tjedan na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije stigao je sretni dobitnik koji je 22. rujna osvojio Jackpot u igri Joker, u iznosu od 185.245,86 eura.

Loto igre su mu već dvadeset godina, kako kaže, omiljena zanimacija. Zato svaki tjedan ne propušta uplatiti po jednu kombinaciju Lota 7 i Eurojackpota, obavezno s Joker brojem.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Nova runda sukoba Plenković najavio povratak Hrvata iz Izraela, komentirao i Milanovića: "Stvarno ima puno vremena"

Za svoje omiljene lutrijske igre ima i stalne brojeve. Sretni datumi koji obilježavaju lijepe trenutke u njegovom životu čine kombinacije koje svakog puta odigra.

"Uvijek igram iste brojeve pa zato kad otvorim rezultate na mobitelu, odmah znam imam li koji broj pogođen", rekao je.

Pročitajte i ovo Ilustracija dva pakiranja Provjerite zalihe! Poznati trgovački lanac povlači omiljenu slasticu: "Ispričavamo se na neugodnosti..."

No ovog puta ga je Joker broj iznenadio: "Došao sam na prodajno mjesto, kao i obično, ponoviti svoj Eurojackpot listić. Tad mi je šinjorina rekla da sam osvojio, i to da sam puno osvojio, te da moram u posjet k vama, u Zagreb" kroz smijeh je dobitnik ispričao Hrvatskoj Lutriji.

Iako ga je ovaj dobitak iznenadio, oduvijek je imao nadu da će nešto osvojiti: "Treba igrati, jer tko ne igra nema se čemu nadati".

Za sada nema planove kako će svoj dobitak iskoristiti jer, kako kaže, sve u životu bitno već ima. "Zdravlje i obitelj za mene su prava sreća, a ovaj dobitak će poslužiti da si priuštim neke sitne gušte", rekao je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene