Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u hrvatskoj

Slovenska diplomatkinja objavila fotografije ulova za vrijeme lovostaja pa vrijeđala one koji je prozivaju: "Sve ću hapsiti"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenska diplomatkinja koja je vodila poglavlje pregovora za područje unutarnjih poslova tijekom hrvatskog pristupanja Europskoj Uniji ima strast za podvodni ribolov, no fotografija ulova koju je objavila za vrijeme lovostaja uznemirila je građane.

Špela Cimerman na Facebook stranici udruge koja prodaje tečajeve ronjenja i podvodnog ribolova objavila je fotografije na kojima pozira s kirnjom za čiji ulov vrijedi lovostaj tijekom srpnja i kolovoza. To su primijetili pratitelji stranice pa su je prozvali u komentarima, a Cimerman nije reagirala nimalo diplomatski. Naime, na prozivke da lovi u vrijeme lovostaja što je protiv zakona, odgovorila je vulgarnostima i psovkama.

Pročitajte i ovo Meduze - 6 MRSE MREŽU I RAČUNE Ribari na mukama zbog ''želatinoznih'' problema: "Nema mjesta da bi riba gurnula nos" Slika nije dostupna Utvrđuju se okolnosti Švicarska diplomatkinja u Iranu poginula u padu sa zgrade u kojoj je živjela

"Svaka čast na trofeju u vrijeme lovostaj... Mislim da je svaki komentar suvišan. Nažalost...", upozorio ju je jedan ribolovac s izdvojenim i zaokruženim dijelom Pravilnika o zaštiti riba i drugih morskih organizama, koji eksplicitno to propisuje. Na taj i slične komentare Cimerman je odgovarala da ima dozvole za izlov, a kritičarima poručila da odje** i ne ser*.

Portal Morski.hr ju je kontaktirao, a razgovor je, poput prepiske na društvenim mrežama, bio neobičan.

Cimerman kaže da je fotografija stara pet godina i da više nije diplomatkinja, već radi u Somaliji, a novinare je pozvala da je posjete u Šibeniku.

Potvrdila je da je predsjednica udruge i kazala da ima PTSP.

"Da, imam i PTSP, ostavite me na miru. Nisam diplomat više, radim u Somaliji. Sad sam pukovnik vojske, bila sam diplomat u RH od 2009. do 2014.", rekla je za Morski.hr i objasnila u kojoj je vojsci: "Ujedinjenih nacija. Moram popiti tabletu za smirenje. Imam sve dozvole za ribolov i sutra vadim hrvatsko državljanstvo. Srce mi plače za ovu zemlju. Izaći ću na sljedeće parlamentarne izbore u RH. I sve ću hapsiti. Sav organizirani kriminal", rekla je i dodala da ne može reći na koga cilja jer je protuobavještajac koji radi za Ujedinjene Nacije i NATO.

Tvrdi da ima dozvolu za ribolv koju je dobila Škarpine u Nerezinama na Lošinju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene