Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ivana Tomić

Reporterka Ivana Tomić novo je lice Večernjih vijesti Nove TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova voditeljica Večernjih vijesti Nove TV je Ivana Tomić.

Najvažnije vijesti dana od sad će gledateljima Nove TV donijeti i nova voditeljica Večernjih vijesti, reporterka informativnog programa Ivana Tomić. Gledatelji je poznaju po njezinom novinarskom radu u informativnom programu Nove TV, u kojem je pratila sva važna događanja i promjene u zdravstvu. Od danas će Ivana biti i novo lice Večernjih vijesti, koje su prema podacima gledanosti apsolutni vladar svog, kasnovečernjeg termina.

'Zahvalna sam na povjerenju koje sam dobila i veselim se novoj odgovornosti, najvećem izazovu moje dosadašnje karijere', rekla nam je Ivana koju su gledatelji posebno upamtili po seriji priloga o katastrofalnim uvjetima u kojima se u Klaićevoj bolnici u Zagrebu liječe djeca iz cijele Hrvatske. Nakon upornog izvještavanja u Dnevniku Nove TV, pronađeno je rješenje te je odjel fizikalne terapije preseljen na novu adresu. Nova, voditeljska uloga za 30-godišnju Ivanu ne znači i napuštanje terena, pa će tako i dalje biti dio novinarskog tima. 'Ostajem i dalje na terenu, među ljudima. Još je puno priča i situacija kojima se, kao novinarka, želim posvetiti i pridonijeti njihovom rješavanju', otkrila nam je.

Ivana je u Zadru studirala filozofiju i francuski jezik, a prije nešto manje od dvije godine pridružila se vodećem informativnom programu u zemlji. Redakcija Dnevnik.hr-a želi joj puno uspjeha i u daljnjem radu!

Pročitajte i ovo Tihomir Cipek i Sabina Tandara Knezović Gost Dnevnika Nove TV Žestoko se pregovara za parlamentarnu većinu: "Mislim da je to manji problem od fotelja" Snježana Markušić, PMF Simulacija potresa Područje od Splita do Zadra potresnije nego što se mislilo: "Dobili smo rezultate koje ni mi nismo očekivali"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene