Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žrva zlostavljanja objavljenog na internetu

'Pljuvali su mi u kapu, bacali u zrak i puštali da padam'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi put nakon godinu i pol dječak iz bjelovarske Druge osnovne škole ne ide sam kući već se vraća u društvu prijatelja. Kako je premješten u drugi razred, više ni sam ne sjedi u klupi.

Pozitivne promjene razveselile su dječaka koji je za Večernji list ispričao kako je u novom razredu lijepo primljen. Prisjetio se kako mu je bilo prije godinu i pol, kada je iz Vukovara zbog selidbe premješten u drugu školu. Sam je sjedio u klupi, a vrlo brzo počela su zadirkivanja. Nitko se s njim nije želio družiti,  a za vrijeme grupnog rada nitko mu nije želio pomoći.

Pročitajte i ovo Zimske gume - 1 Teška krađa Mladić opelješio vulkanizersku radnju: Krao automobilske gume i opremu u vrijednosti 40 tisuća eura Teška prometna nesreća u Bjelovaru Poginuo vozač traktora Policija objavila detalje teške nesreće na bjelovarskoj obilaznici

>> Učenici snimili maltretiranje kolege i objevili na internetu

Dječak je ispričao kako je uvijek bio sam, čak i na izletima, a s njim nitko ni u autobusu nije želio sjediti. Stanje se dodatno pogoršalo nakon dva, tri mjeseca. ' Pljuvali su mi u kapu, flomasterima mi šarali po odjeći. Crnom masnom bojom nacrtali su mi brkove, a onda me ismijavali da sam razredni Hitler', ispričao je dječak i dodao da su ga školske kolege vješali za ormar, navlačili uši i pogrdno nazivali. ' Najviše me boljelo kada bi me bacali visoko u zrak, a potom pustili na pod ili me hvatali kako su znali i mogli. A boljelo je i kada su me nogama udarali u kuk koji mi je ozlijeđen u prometnoj nesreći', prisjetio se dječak trauma iz bivšeg razreda.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene