Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogreb Darka Biljanovića

Ostali su sami: 'Bio je i otac i majka i prijatelj i baka i djed. Bio nam je sve'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Inženjer, pjesnik, bloger i forumaš Darko Biljanović ostavio je za sobom troje djece. Dvije starije sestre moraju se sad izboriti za skrbništvo nad maloljetnim bratom, a zajedno moraju smisliti kako će otplaćivati tatin kredit. Srećom, tu su mnogobrojni Darkovi prijatelji...

Posljednji pozdrav na zagrebačkom Krematoriju danas je obitelj i brojni prijatelji uputila poznatom pjesniku i inženjeru Darku Biljanoviću. Darku je prije 11 dana pozlilo, završio je u bolnici i sumnjalo se da mu se vratila autoimuna hemolitička anemija. Ta je dijagnoza na kraju odbačena, no Darko je samo dan nakon toga zauvijek zatvorio oči, piše Večernji list.

Pročitajte i ovo Život priča priče: Ivan Marinić samohrani je otac šestero djece (Foto: dnevnik.hr) - 2 Ivan Marinić ne odustaje I vi možete pomoći: Novi problemi za samohranog oca šestero djece iz Žminja Slika nije dostupna Karadžićevi stihovi SREBRENIČKI KRVNIK BIO JE I PJESNIK 'Sve što sam uradio bilo je namjerno'

Za sobom je ostavio troje djece, kćeri Tamaru (21), Nadinu (18) te sina Milu (13), inače zvijezdu ekranizacije kultnog dječjeg romana 'Čudnovate zgode šegrta Hlapića'. ' Bio je i otac, i majka, i prijatelj, i baka, i djed. Bio nam je sve', rekla je najstarija Tamara.

Spasili samohranu majku spavanja na cesti

Inače, majke ovo troje djece još od 2006. godine ima zabranu pristupa tako da se Darko od tada sam skrbio za njih. Tamara, Nadina i Mile sad su ostali prepušteni sami sebi. 'Sada nam je jedini cilj da pokušamo zadržati stan koji je pod kreditnim opterećenjem, ali ono najvažnije, izboriti se za skrbništvo nad maloljetnim bratom', kaže Tamara, studentica naftnog inženjerstva koja zajedno sa sestrom i bratom mora smisliti kako će plaćati ratu kredita od 2300 kuna.

Darkovi prijatelji odmah  su se ujedinili i otvorili žiro račun za pomoć njegovoj djeci. Svi koji bi željeli i koji mogu pomoći neka tu učine.

Otvoren je KUNSKI račun pri Zagrebačkoj banci d.d.na koji se mogu vršiti uplate iz zemlje i inozemstva:
Tamara Biljanović
Vrbani 27 , Zagreb
IBAN HR7323600003510142421

BIC/SWIFT: ZABAHR2X ( za prihvat uplata iz inozemstva )

http://www.zaba.hr/home/wps/wcm/connect/zaba_hr/zabapublic/gradjani/racuni/placanja/prihvat_uplata
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene