Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon svađe s društvom

Opasan pothvat: Usred noći iz Biograda otplivala na Pašman!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što se posvađala s društvom u autokampu u Biogradu jedna je Čehinja noćas skočila u more i otplivala na otok Pašman.

'Noćas oko 2:25 sati policija je zaprimila dojavu stanovnika Tkona na otoku Pašmanu da je iz mora izašla žena koja je doplivala iz Biograda', kazao je Elis Žodan iz PU zadarske.

Pročitajte i ovo Alen Rukavina, lučki kapetan Strašna tragedija Jahtaš koji je ubio ribara upravljao autopilotom: "Nikoga nisam vidio, to garantiram svojim životom" Noćni klub u Biogradu - 3 svađa u klubu Među uhićenima za tučnjavu i smrt zaštitara u Biogradu načelnikov sin? "Ja ne odgovaram za njega"

38-godišnja Čehinja, inače na odmoru u jednom autokampu u Biogradu, kazala je policiji kako se posvađala s društvom s kojim boravi na odmoru te skočila u more i jednostavno zaplivala.

Žena nije bila ozlijeđena ni pothlađena pa nije bilo ni potrebe za pružanjem liječničke pomoći. Policijski službenici su je s Pašmana brodom prevezli do Biograda, a potom i do kampa u kojem boravi.

S obzirom da se radi o udaljenosti od 3 milje i o prometno-plovnom putu, posebice u vrijeme turističke sezone, 38-godišnjakinja je imala mnogo sreće što je do Pašmana u noćnim satima stigla neozljeđena. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene