Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađeno pet osoba

Od osam nestalih, pet ih maloljetno, a najmlađi ima 13 godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od devet nestalih osoba iz prošlog broja NENO Novosti, pronađeno ih je pet. Policija još uvijek traga za: Monikom Brkljačić, Romanom Hudorović, Alojzom Menčikom, Andrejom Mihićem i Draganom Slanček.

U proteklih tjedan dana nestalo je osam osoba, od čega je njih pet maloljetno. Najmlađa nestala osoba ima 13 godina, objavile su NENO novosti, Nacionalni glasnik evidencije nestalih osoba.

Pročitajte i ovo Ilustracija Slučaj u Kanadi Policija riješila 48 godina star slučaj tajanstvene ''Gospođe iz rijeke'': Objavljeni jezivi detalji Slika nije dostupna MUP predstavio novi portal NENO traga za nestalim osobama

Od devet nestalih osoba iz prošlog broja NENO Novosti, pronađeno ih je pet. Policija još uvijek traga za: Monikom Brkljačić, Romanom Hudorović, Alojzom Menčikom, Andrejom Mihićem i Draganom Slanček.

Deni Alinčić (26) se u nedjelju, 23. studenog, udaljio s adrese u Rijeci, Hahlić 17, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u svijetloplavu majicu dugih rukava na patent, traperice s prorezima na nogavicama i bijele tenisice. Visok 187 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, slabije je tjelesne građe, a na ruci ima tetovažu škorpiona.

'Skrivanje tijela nestalih osoba nov je, užasan zločin'

Marino Golubić (17) se u nedljelju 22. studenog udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava, u nepoznato. Visok 165 centimetara, nije poznato u što je bio odjeven.

Dragica Halapir (75) se u ponedjeljak, 24. studenog, udaljila s adrese u Zagrebu, Bezdanska 45, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u dugi crni kaput, crne cipele dok je sa sobom nosila svijetlosmeđu torbu s uzorcima. Visoka je 160 centimetara, ima ravnu sijedu kosu i plave oči.

Ivona Knjaz (16) se u srijedu, 26. studenog, udaljila s adrese u Bedekovčini, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska. Visoka je 158 centimetara, ima crnu kosu i slabije je tjelesne građe.

Dona Lučin (18) se u petak, 21. studenog, udaljila s adrese u Splitu, Marina Getaldića, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska. Visoka je 168 centimetara, ima crnu kosu, velike kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Vukašin Slanček (13) se u utorak, 25. studenog, udaljio s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta, u nepoznato.U trenutku odlaska bio je odjeven u crnu kožnu jaknu, crnu trenirku i crne tenisice. Visok je 165 centimetra, ima smeđu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Fotografija je snimljena 2010. godine.

Bruno Sudac (17) se u ponedjeljak, 24. studenog, udaljio s adrese u Karlovcu, Borlin 74, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u crnu sportsku jaknu, donji dio crne trenirke i bijele tenisice. Visok je 175 centimetra, ima kestenjastu kosu, velike plave oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na desnoj šaci ima ožiljak.

Sanjin Šmit-Slivonja (16) se u ponedjeljak, 24. studenog, udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska. Visok je 180 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene