Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u centru zagreba

Starici ukrali nekoliko stotina tisuća kuna, policija ima važno upozorenje za građane

Ilustracija (Foto: Gettyimages)
Ilustracija (Foto: Gettyimages) Foto: Gettyimages
Policija traga za nepoznatom prevaranticom koja je iz stana 90-godišnje Zagrepčanke odnijela nekoliko stotina tisuća kuna, uvjerivši ju da joj je ušteđevina u novčanicama koje treba zamijeniti.

Prema policijskim podacima nepoznata prevarantica nazvala je u četvrtak oko 16 sati 90-godišnjakinju, lažno se predstavila i uvjerila ju da joj mora pripremiti ušteđevinu radi zamjene novčanica.

Pročitajte i ovo Stradao ronilac kod Zadra Kod Zadra U moru pronađen mrtav ronilac, utvrđuje se uzrok smrti Ilustracija Veliki misterij Priča koja ledi krv u žilama: U podrumu pronašli kostur tinejdžerice zamotan u tepih, 20 godina kasnije otkriveni strašni detalji

Starica ju je nakon toga pustila u stan u Bauerovoj ulici u središtu Zagreba i dala joj novac, izvijestila je policija upozoravajući posebno starije da ne nasjedaju na priče nepoznatih osoba koje im žele ući u dom.

Posebno skreću pozornost na osobe koje se predstavljaju djelatnicima raznih institucija i traže novčanice koje navodno treba popisati, fotografirati ili zamijeniti te pozivaju da sve takve zahtjeve prijave policiji. (Hina)

Aktualno 10 modela gležnjača koje proljepšavaju noge u trapericama ili haljinama Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 9 Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 9 Foto: Internetske stranice proizvođača Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 7 Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 7 Foto: Internetske stranice proizvođača Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 4 Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 4 Foto: Internetske stranice proizvođača Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 5 Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 5 Foto: Internetske stranice proizvođača Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 10 Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 10 Foto: Internetske stranice proizvođača +5 Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 3 Moda & ljepota 10 modela gležnjača koje proljepšavaju noge u trapericama ili haljinama 1/11 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene