Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije se mogao vratiti kući

Mladog Francuza zbog težine nisu pustili u zrakoplov

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
British Airways odbio je dopustiti 22-godišnjaku da leti u njihovom zrakoplovu zbog njegove težine. Mladić ima 226 kilograma.

Mladi Francuz Kevin Chenais koji ima 226 kilograma nije smio u avion British Airwaysa iako je za let kupio kartu, javlja AP.

Pročitajte i ovo Zrakoplovna nesreća u Argentini Dvije osobe poginule VIDEO Srušio se borbeni avion: Pilot pokušao izvesti vratolomiju, a onda je sve krenulo nizbrdo Lufthansa avioni preusmjeravanje aviona Drama iznad BiH: Zrakoplov Lufthanse proglasio izvanredno stanje i prisilno sletio u Zagreb

On i njegova obitelj trenutno se nalaze u zračnoj luci u Chicagu. 'Ne mogu u avion i što će se sada dogoditi?', kaže je Kevin.

>> Vatrogasci i zidar izvukli tristokilaša kroz prozor!

Ispričao je kako je u SAD stigao na liječenje prije 18 mjeseci, a sada kada se pokušava vratiti kući nisu mu dali da se ukrca na avion. Rekli su mu kako nije sigurno da putuje avionom zbog njegove veličine iako je upravo toliko težio kada je dolazio u SAD, istim zračnim prijevoznikom.

Kevin i njegova obitelj u Francusku će se vratiti brodom.

O ovoj se situaciji oglasio i British Airways. 'Uvijek ćemo pokušati na let smjestiti osobe za koje je to sigurno. Nažalost, njega nije moguće sigurno prevesti ni u jednom našem zrakoplovu, a obitelji smo ponudili povrat novca', rekao je glasnogovornik British Airwaysa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene