Obavijesti Video Pretražite Navigacija
provokacija transparentom

Utakmicu između trećeligaša u Opuzenu pratili i Kinezi, bilo posla i za policiju

Derbi u Opuzenu (Foto: LIKEmetkovic.hr) - 1
Derbi u Opuzenu (Foto: LIKEmetkovic.hr) - 1 LIKEmetkovic.hr
Aktualno Galerija Derbi u Opuzenu (Foto: LIKEmetkovic.hr) - 1 Derbi u Opuzenu (Foto: LIKEmetkovic.hr) - 1 Foto: LIKEmetkovic.hr Derbi u Opuzenu (Foto: LIKEmetkovic.hr) - 6 Derbi u Opuzenu (Foto: LIKEmetkovic.hr) - 6 Foto: LIKEmetkovic.hr Derbi u Opuzenu (Foto: LIKEmetkovic.hr) - 4 Derbi u Opuzenu (Foto: LIKEmetkovic.hr) - 4 Foto: LIKEmetkovic.hr Derbi u Opuzenu (Foto: LIKEmetkovic.hr) - 3 Derbi u Opuzenu (Foto: LIKEmetkovic.hr) - 3 Foto: LIKEmetkovic.hr +1 Derbi u Opuzenu (Foto: LIKEmetkovic.hr) - 2 Galerija 1/6 >>
51. neretvanski derbi između Opuzenaca i Metkovaca u Opuzenu imao je do sada neviđeno međunarodno obilježje.

Kineski radnici s gradilišta Pelješkoga mosta došli su podržati opuzenski Neretvanac, što se nije svidjelo navijačima Neretve, Blue White Killersima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BEZ PODJELA Gradonačelnik Opuzena objavio da će primati stranke bez COVID potvrde izvan zgrade: "Svi moraju imati slobodu izbora" Slika nije dostupna Jako jugo s kišom VIDEO FOTO Snažan vjetar čupao stabla i odnio krov u Opuzenu: Uništen automobil, oštećen kamion i skladište tvrtke

Neretvančevi kineski navijači došli su s velikim dvojezičnim transparentom na kojem je poruka "Mi volimo Hrvatsku… gradimo mostove prijateljstva…!".

Blue White Killersi uzvratili su podrškom Hong Kongu, u kojem se posljednjih mjeseci događaju masovne demonstracije protiv kineske vlasti. Izvjesili su na tribinu plahtu s porukom "Hong Kong iz not China!".

Kinezi su transparent prijavili policajcima, koji su na kraju uklonili plahtu s tribina, piše LIKEmetkovic.hr.

Susret Neretvanca iz Opuzena i Neretve iz Metkovića obilježila je velika posjećenost na tribinama na kojima je bilo više od tisuću ljudi, a utakmica je na kraju završila rezultatom 1:1.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene