Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Minus i plus

Pojavili su se neobični znakovi pored ulaznih vrata: Policija pozvala na oprez

Stanari splitskog naselja Trstenik upozorili su susjede na "muškarca koji na zidu kraj ulaznih vrata obilježava je li pronašao nekoga u stanu". Iako se situacije poput ove povremeno pojavljuju diljem Hrvatske, policija upozorava da takve slučajeve ne treba ignorirati.

Plusevi ili minusi iscrtani pokraj ulaznih vrata u njihove stanove glavna su tema u dijelu Splita.

"Ja stanujem na zadnjem katu, zadnja tri kata toga nema", rekao je Mario. "Čuo sam, ali nisam baš nešto zabrinut. Imam psa doma, tako da odmah reagira čim je nešto", dodao je Zoran.

Pročitajte i ovo Ilustracija Na balkonu Gorjelo na sedmom katu zgrade: Vatrogasci brzo intervenirali, ali kada su stigli, za njih više nije bilo posla

"Tu radim već dulje vrijeme, nisam primijetio nikakve plusiće ni križiće", kazao je Ante. Ali oni su se u tim zgradama pojavljivali u već nekoliko navrata.

Pročitajte i ovo palestinska policija Potez bez presedana Skandalozna odluka: Pobjegli su iz pakla, postali izbjeglice, a sada moraju platiti da napuste zemlju i započnu novi život

"Nakon toga sve smo mi to izbrisali, pobojali, više nije bilo", poručila je Karmen. "Više je puta bilo takvih priča još od kad sam ja bila malo dijete", istaknula je Rina.

Kotarski policajac savjetovao im je da sve slične situacije prijave.

Više pogledajte u priloženom videozapisu. 

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene