Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Porez se mora plaćati'

Linić o Mamićevu neplaćanju poreza: 'Budite uvjereni - svi će plaćati porez'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gostujući na RTS-u šef Dinama Zdravko Mamić kazao je kako na transfere igrača nije plaćao porez. Ministar Linić danas je poručio - porez će plaćati svi.

'Polako vidite da nogometni klubovi u pretvorbi prelaze u trgovačka društva, prema tome, svi će polako će postati trgovačka društva i neće biti razlike između nogometnog kluba i bilo kojeg trgovačkog društva iz realnog sektora',  rekao je ministar financija Slavko Linić kao odgovor na izjavu Zdravka Mamića da na transfere igrača nije plaćao porez. 

Pročitajte i ovo Moskva Stroge mjere Kompanije koje napuštaju Rusiju moraju za to platiti, zarada već premašila godišnji plan Nastavak suđenja Mamićima - 1 Bivši igrači Dinama Nova svjedočenja na suđenju protiv Mamića: "Ne mogu se sjetiti da li je baš bilo tako, ali netko mi je donio novac"

'Uvijek ostaje pitanje koliko se toga skriva po poreznim oazama. Budimo iskreni, na Vladi je sve više i više sporazuma o razmjeni poreznih podataka, prema tome, svaki takav bijeg će doći do kraja', kaže Linić.

>> VIDEO: Pogledajte Mamićev nastup na RTS-u u udarnom terminu!

'Svatko će plaćati porez u Hrvatskoj i to je najvažnije poruka hrvatske vlade - porez se mora platiti. Zahvatiti ćemo od najsitnijeg do najkrupnijeg, provjeriti što je i koliko platio i nastojati to naplatiti', dodao je ministar financija.

'Živjeti, raditi i koristiti gotove usluge, obrazovanja, zdravstva, a ne plaćati porez je neprihavtljivo, to je nešto što će Vlada do kraja mandata srediti. Budite uvjereni - svi će plaćati porez', zaključio je ministar Linić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene