Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Toplina i ljubav

Minea i Samir ponovno u domu obitelji Škvorc: "Nemamo mnogo, ali imamo zajedništvo"

Minea i Samir ponovno u domu obitelji Škvorc (Foto: Sandro Sklepić)
Minea i Samir ponovno u domu obitelji Škvorc (Foto: Sandro Sklepić) Sandro Sklepi?
Aktualno Galerija Minea i Samir ponovno u domu obitelji Škvorc (Foto: Sandro Sklepić) Minea i Samir ponovno u domu obitelji Škvorc (Foto: Sandro Sklepić) Foto: Sandro Sklepi? Priprema muffina u obitelji Škvorc (Foto: Sandro Sklepić) Priprema muffina u obitelji Škvorc (Foto: Sandro Sklepić) Foto: Sandro Sklepi? +0 Iznenađenje za obitelj Škvorc (Foto: Sandro Sklepić) Galerija 1/3 >>
Kaže se da djeca u sebi nose energiju kakvu su na njih prenijeli roditelji. Tri mlade dame obitelji Škvorc i njihovi roditelji primjer su zajednice koja usprkos svim životnim nedaćama zrači toplinom i ljubavlju.

Prije nekoliko mjeseci životni prostor peteročlane obitelji Škvorc ekipa emisije Dom iz snova pretvorila je iz ruševne vikendice u njihov novi dom. Za voditelje emisije Renatu Končić Mineu i Samira Šećerkadića blagdansko je vrijeme novi razlog za posjet obitelji koja je u njima ostavila veliki trag.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna RADNA AKCIJA KAD JE ŽIVOT BORBA: 'Najvažnije mi je da su cure sretne - sada ćemo biti jače' Slika nije dostupna Domaće zvijezde na jednom mjestu

Ovog puta Minea i Samir odlučili su s članovima obitelji pripremiti muffine. S prepunom košarom proizvoda Dr. Oetker stigli su u Božjakovečki put nedaleko od Zagreba.

"Ovo je predivno iznenađenje. Pogotovo za moje cure. Njih jako veseli što sada mogu pripremati kolače. Nemamo mnogo, ali imamo zajedništvo", rekla je Natalija Škvorc.

Atmosfera u domu obitelji Škvorc ponovno je oduševila voditelje emsije koji o članovima ove obitelji imaju samo lijepe riječi.

Minea i Samir ponovno u domu obitelji Škvorc (Foto: Sandro Sklepić) Priprema muffina u obitelji Škvorc (Foto: Sandro Sklepić) Foto: Sandro Sklepi?

"Mama Natalija je veliki borac i zaista je život nije mazio. Ostali su bez dvije curice i to je veliki teret koji ona mora nositi na svojim leđima, i bez obzira na to puna je pozitivne energije, s vedrim stavom u životu. Sa suprugom odgaja svoju djecu tako da kad uđete u ovu kuću, osjetite veliku navalu ljubavi. Oni će vas primiti velikog srca", rekla je Minea.

"U blagdansko vrijeme posebno je bitno da je obitelj zajedno. Ova košarica proizvoda dobro će doći za nadolazeće dane. Atmosfera u obitelji je kao prvog dana kad smo ih upoznali i dalje se vidi da su složni", rekao je Samir.

Uranjenu božićnu atmosferu u obitelji Škvorc stvorio je miris pečenih muffina koje su izradili po receptu Dr. Oetkera. Ana, Lana i Ivana, zajedno s Mineom i Samirom, svu svoju kreativnost uložili su u dekoracije blagdanskih čokoladnih slastica. Nakon pečenja, muffini su postali poligon za šarene i vesele dekoracije.

Cijela ekipa dala si je slobodu pa su njihovi muffini ukrašeni perlicama, blistavim šećernim mrvicama i jestivim bojama. Tako su se na toplom blagdanskom pladnju našli ukusni dekorirani kolačići koji su rezultat vrijednih ruku ove složne obitelji i njihovih novih prijatelja.

Minea i Samir ponovno u domu obitelji Škvorc (Foto: Sandro Sklepić) Iznenađenje za obitelj Škvorc (Foto: Sandro Sklepić) Foto: Sandro Sklepi?

Sadržaj je napravljen u produkciji "NOVA TV Content Teama" u suradnji s "Dr.Oetker" i u skladu s najvišim profesionalnim standardima.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene