Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otvorene vinske svečanosti

Milanović: Jaskanska vina bila su popularna kao odlazak u JNA

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Jastrebarskom su večeras otvorene 'Jaskanske vinske svečanosti'. 'Priča o jaskanskim vinima priča je koje se sjećam iz svoje mladosti', rekao je premijer Zoran Milanović.

'Jaskanske vinske svečanosti' mjesto su na kojem se vinari dolaze pohvaliti svojim vinima i pokazati kako spadaju u sam vrh među vinarima.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Najteža odluka Ustavnog suda Dnevnik Nove TV doznaje pozadinu donošenja krucijalne odluke o Milanoviću: "Lomila su se koplja zbog jedne stvari" Zoran Milanović i Andrej Plenković Društvene mreže se užarile Hrvati o odluci koja je snažno odjeknula: "To se trebalo riješiti prije izbora. Sad je kasno"

>> Jastrebarsko u Cannesu proglašeno europskim gradom budućnosti!

Naravo, ovaj događaj vole i političari, pa se tako u Jastrebarskom pojavio i premijer Milanović, koji je došao u društvu ministara. To nimalo ne čudi, obzirom da je Jastrebarsko grad u kojemu je sadašnji ministar okoliša Mihael Zmajlović bio gradonačelnik.

'Priča o jaskanskim vinima priča je koje se sjećam iz svoje mladosti, kad sam počeo izlaziti i kad su jaskanska vina bila popularna, kao i odlazak u JNA. To se promijenilo, ali nisam znao koliko. Kad sam tu došao 2007. bio sam sumnjičav, međutim, ovo što sam vidio me oduševilo', kazao je premijer Milanović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene