Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Medijska elita na vikendu

VIDEO: Medijska i PR elita u Rovinju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Treću godinu za redom u Rovinju na Weekend Media festivalu se okupila sva medijska i elita za odnose s javnošću.

'Čuo sam za desetke dogovorenih stvari za koje su ideje bile začete na prethodnim vikendima što je zapravo središnja vrijednost događaja', kazao je direktor Weekend Media festivala Tomislav Ricov.

Pročitajte i ovo Dani komunikacija u Rovinju - 1 Nagrade se dijele u 5 kategorija Počeli su Dani komunikacija, Rovinj je u sljedeća tri dana središte svijeta za sve u industriji komunikacija Zeleno more u Rovinju Službeno objašnjenje Neobičan prizor uznemirio građane: More je totalno pozelenjelo, doznajemo o čemu je riječ

>> Rovinj: Počeo Weekend Media Festival

Dva dana i više od 30 radionica, panel diskusija i predavanja domaćih i inozemnih stručnjaka ostavljali su sudionike u velikom problemu - koje predavanje posjetiti? Veliko zanimanje pobudila je rasprava je li pravo novinarstvo umrlo.

'Mislim da je novinarstvo življe nego ikada i da je sve ovo što se događa posljednjih godina put ka pravom novinarstvu', izjavila je direktorica Informativnog programa Nove TV, Iva Gačić. S njom se slaže i Alen Galović iz 24 sata koji smatra da je novinarstvo postalo nikad ozbiljniji posao.

Weekend media festival svake godine posjeti sve više televizijskih i marketinških stručnjaka. U samo tri godine postao je glavno godišnje okupljalište medijskog svijeta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene